Cleanroom bouwen

Een cleanroom laten bouwen door CSI

Wilt u een cleanroom op maat laten bouwen in uw bedrijf? Dan bent u bij CSI op de juiste plek! Cleanroom Systems International BV is er voor de uitvoering van alle stappen omtrent de bouw van uw cleanroom. De medewerkers van ons bedrijf opereren wereldwijd en specialiseren zich in het ontwerpen, bouwen, inrichten én onderhouden van uw complete cleanroom. CSI is een jonge, resultaatgerichte organisatie vol vakkundige medewerkers. Wij werken eerlijk, transparant en bovendien zeer gepassioneerd aan elk project. Zo bent u bij CSI in goede handen voor de bouw van uw cleanroom. Vele klanten zijn u voorgegaan!

+31 (0) 416 760580Contactformulier

Een cleanroom laten inrichten door een specialist

We beschikken over alle kennis die nodig is voor het realiseren van hoogwaardige cleanrooms en werken al lange tijd samen met onze partners. Zo houden wij ons niet alleen bezig met de bouw, maar ook met het ontwerp van cleanrooms. Tevens kunt u bij ons terecht voor de bijbehorende onderhoudscontracten. Er wordt met een cleanroom gewerkt in vele uiteenlopende sectoren. Zo bouwt ons bedrijf veel schone ruimtes voor de chemische industrie, farmaceutische industrie, medische sector, foodsector en bio industrie, maar ook voor bedrijven gespecialiseerd in elektronica, mechatronica en halfgeleiders. Wij maken van iedere doelstelling onze taak. Zo blijven wij groeien in kennis en kunde!

Nieuwe cleanroom in Venray

Het belang van een cleanroom op maat

Een cleanroom is een uiterst schone werkomgeving. Deze wordt ontworpen om vervuiling, oftewel contaminatie, aan het productproces of onderzoek dat er plaatsvindt te voorkomen. Een cleanroom laten plaatsen is essentieel omdat de producten anders niet meer te gebruiken zijn en daardoor een grote kostenpost kunnen opleveren. Contaminatie kan bestaan uit in de lucht aanwezige micro-organismen, fijnstof, vezels of chemische dampen.

Tegenwoordig worden de kwaliteitseisen in verschillende sectoren steeds verder aangescherpt. De cleanroombouwers van CSI doen er alles aan om een geheel schone ruimte mogelijk te maken, waardoor vervuiling gegarandeerd wordt voorkomen. Dit doen we onder andere door een goedwerkend klimaatsysteem aan te brengen. De cleanroom wordt volledig aangepast aan uw wensen en afgestemd op uw sector. Zo idealiseren we de perfecte cleanroom op maat voor elk bedrijf.

Offerte aanvragen

Het maken van een cleanroomontwerp is altijd maatwerk, vandaar dat de prijzen ook zullen verschillen. Wanneer u uw cleanroom wilt laten bouwen door CSI is het natuurlijk mogelijk om vooraf een offerte aan te vragen. Met deze offerte krijgt u een duidelijk beeld van de totale kosten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij hebben al vele complete cleanrooms mogen bouwen voor elke mogelijke sector. We zijn beschikbaar voor het plaatsen van cleanrooms over de gehele wereld. Ook werken wij regelmatig dichter bij huis. Zo zijn wij veelal actief in Nederland en België en onder andere in onderstaande plaatsen hebben we mooie projecten mogen realiseren:

  • Almere
  • Amsterdam
  • Breda
  • Den Bosch
  • Den Haag
  • Dordrecht
  • Eindhoven
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht


Vanaf het eerste ontwerp tot één stap verder dan de oplevering van de cleanroom bent u bij CSI in goede handen.

Daag ons uit: uw doelstelling is onze taak!