Over ons

Betrouwbaarheid en professionaliteit zijn de belangrijkste kernwaarden van Cleanroom Systems International bv.

Cleanroom Systems International bv (CSI) opereert wereldwijd met projecten die gericht zijn op de verbouwing en inrichting van gebouwen waar een schone omgeving een vereiste is. Dit verspreidt zich over vele sectoren, zoals bijvoorbeeld de farmaceutische sector, chemische industrie en zorgsector.

De projecten variëren van het realiseren van een schone ruimte tot realisatie van een cleanroom, inclusief inrichting. Wij organiseren elk gewenst onderdeel binnen het project: de beoordeling van het pand, het ontwerp (design), de werkvoorbereiding (engineering) en de fysieke bouw (build) met bijbehorende onderhoudscontracten (care). Op deze manier willen we onze opdrachtgevers al onze ervaring en brede expertise bieden die een project tot een succes maakt.

Over onze organisatie

Cleanroom Systems International bv is een jonge, resultaatgerichte organisatie en toonaangevend in de realisatie van cleanrooms voor de biotechnologische-, lucht- en ruimtevaart-, medische-, optische-, semi-conductor- en voedingsmiddelenindustrie.

Wij zijn open, eerlijk en gepassioneerd in onze activitetiten en voortdurend strevend naar perfectie en de meest optimale prijs/kwaliteitverhouding in alle sectoren waarin wij actief zijn.

Design – Engineer – Build – Care
Vanaf het eerste ontwerp tot één stap verder dan de oplevering van de cleanroom bent u bij CSI in goede handen.

Daag ons uit: uw doelstelling is onze taak!