Over ons

Cleanroom Systems International bv (CSI) levert betrouwbare en professionele oplossingen voor de bouw en inrichting van gebouwen waar een schone omgeving cruciaal is. CSI opereert wereldwijd en richt zich onder andere op de technische industrie, de biotechnologie, de voedingsindustrie en de medische sector.

Onze projecten variëren van het realiseren van schone ruimtes tot complete cleanroominrichtingen. We realiseren ons dat de eisen aan productieruimtes in ieder bedrijf anders zijn, daarom geloven wij in een modulaire aanpak.

Hierdoor hebben onze opdrachtgevers profijt van een optimale prijs-kwaliteit verhouding en kunnen we toekomstbestendig bouwen: we voorzien op energiezuinige wijze in cleanroomsystemen die vandaag de dag tegemoet komen aan de gestelde eisen, maar tegelijkertijd een solide basis leggen voor de toekomst.
Dat maakt onze aanpak ook meteen circulair: door (extra) modules te monteren of te demonteren zorgen we ervoor dat er zo min mogelijk materiaal verloren gaat.

We zijn betrokken
We zijn ondernemend
We nemen verantwoordelijkheid
We tonen lef
We werken efficiënt
We zijn vernieuwend

Ontzorgen is in onze aanpak het devies. Vanaf het initiële ontwerp tot ná de oplevering van de cleanroom, kunt u vertrouwen op de expertise en commitment van CSI. Wij hanteren daarbij het design, engineer, build en care model: op elk gewenst onderdeel binnen het project zijn we betrokken. Dat begint met de beoordeling van het pand en het ontwerp (design), vervolgens de werkvoorbereiding (engineer) en de fysieke bouw (build) met bijbehorende onderhoudscontracten (care).

Het resultaat is altijd een turn-key cleanroom die direct in gebruik te nemen is.

Daag ons uit: uw doelstelling is onze taak!