Cleanroom deuren

Cleanroom deuren laten plaatsen door CSI

Een cleanroom deur laten plaatsen? Cleanroom Systems International BV (CSI BV) levert hermetisch sluitende deuren die voldoen aan de hoogste eisen en certificeringen. We maken cleanroom deuren op maat en plaatsen ze in elk type cleanroom. Lees hier meer over de eindeloze mogelijkheden voor uw schone ruimte.

+31 (0) 416 760580Contactformulier

Kenmerken van cleanroom deuren

Cleanroom deuren hebben een hermetische afdichting die uw omgeving beschermt tegen tocht, vocht, stof en vuil. Ze sluiten perfect en hebben een glad oppervlak dat makkelijk gereinigd kan worden. De deuren worden zo ontwikkeld dat het drukverschil van onderlinge ruimtes goed behouden blijft. We leveren verschillende soorten cleanroom deuren waardoor we voor elke toepassing een goede deur of compleet deursysteem kunnen aanbieden. Denk aan draai, snelrol- en schuifdeuren van de hoogste kwaliteit.

Cleanrooms sluis met hermetische deuren

Ontwerp van cleanroom deuren

In cleanrooms is het belangrijk dat u onder de juiste stofvrije en/of steriele omstandigheden kunt werken. Onze cleanroom deuren zorgen voor een optimale luchtdoorstroming, wat weer enorm belangrijk is voor een stofvrije en schone werkplek. We werken met een korte bouwtijd en bouwen uw cleanroom deur volledig naar uw behoeftes. Alle cleanroom deursystemen zijn geoptimaliseerd voor luchtdichtheid en brandveiligheid. In een cleanroom is het namelijk van cruciaal belang dat invloeden van buitenaf zo min mogelijk effect hebben op het proces wat zich achter de deuren plaatsvindt. Onze deuren zijn ideaal voor alle cleanroom toepassingen. Ze voldoen aan de strenge eisen die gelden in uw sector en zijn gecertificeerd op Europees niveau. Ons uitgebreide kwalificatieproces zorgt ervoor dat uw cleanroom deursystemen worden ontworpen en gebouwd volgens de meest recente richtlijnen.

Prijs van onze deuren

CSI BV heeft jarenlange ervaring met cleanroom deursystemen. Naast het leveren en plaatsen van cleanroom deuren, adviseren we u ook over het ontwerp, de materialen en de afmetingen. Er zijn veel verschillende soorten cleanroom deuren, vandaar dat we ook verschillende prijzen hanteren. De prijs is tevens afhankelijk van de arbeidskosten die nodig zijn. We denken graag met u mee en geven u een passende oplossing en offerte voor uw cleanroom deur.

Onze recente projecten

CSI BV is specialist in het bouwen en monteren van cleanroom deuren in Nederland en België. We hebben inmiddels mooie projecten mogen realiseren in onder ander:

  • Almere
  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Breda
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Dordrecht
  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Utrecht

CSI BV is met name werkzaam in de elektronica, medische, food en farmaceutische sector. Daarnaast plaatsen we ook cleanroom deursystemen in de bio- en halfgeleiderindustrie. Neem vrijblijvend contact met ons en ontdek de eindeloze mogelijkheden.


Vanaf het eerste ontwerp tot één stap verder dan de oplevering van de cleanroom bent u bij CSI in goede handen.

Daag ons uit: uw doelstelling is onze taak!