Cleanroom interieur

Uw cleanroom interieur op maat

Heeft u hulp nodig met de inrichting van uw cleanroom? Het correct inrichten van uw cleanroom is erg belangrijk. We helpen u graag met het bouwen van de perfecte werkomgeving in combinatie met de juiste cleanroomtechniek die voldoet aan de allerhoogste eisen. Lees hier meer over de eindeloze mogelijkheden.

+31 (0) 416 760580Contactformulier

Cleanroom voor uw sector

Cleanroom Systems International BV levert interieur voor de electronica, biotech, chemische en farmaceutische industrie en sector. Daarnaast zijn we ook werkzaam in de food-, bio-, halfgeleiders- en andere sectoren waar grote precisie en hygiëne in de werkruimtes worden vereist. Door jarenlange ervaring in uiteenlopende branches is CSI BV uw expert in cleanroom interieur. Vanaf het eerste ontwerp tot aan de oplevering is uw project bij ons in goede handen.

Cleanroom interieur ziekenhuis België

Advies over het inrichten van uw Cleanroom

Onze cleanroom interieurtoepassingen zijn modern en van de hoogste kwaliteit. CSI BV biedt een uitgebreid assortiment aan voor uw cleanroom inrichting. Dit assortiment bestaat uit standaardproducten, maar we bieden uiteraard ook de mogelijkheid om producten op maat te maken. We zijn uw partner in cleanroomtoepassingen voor elk gewenst onderdeel binnen uw project. Naast het bouwen, leveren en plaatsen van cleanroom inrichtingen, adviseren we u ook over het ontwerp, de werkvoorbereiding (engineering), de materialen en afmetingen. Als cleanroom-specialist adviseren we over het totaalconcept van cleanrooms, maar ook over de interieurproducten, zoals bijvoorbeeld over overstapbanken, kasten, werktafels en schappen. De juiste inrichting van uw laboratorium of cleanroom dient te worden samengesteld op basis van uw activiteiten en productieproces. Ontdek onze standaardproducten in vaste maatvoering of onze op maat gemaakte interieurtoepassingen.

Cleanroom interieur prijzen

De prijs van uw cleanroom inrichting hangt volledig af van de ruimte en uw wensen. Om een zo goed mogelijke begroting te kunnen maken, raden we aan om contact met ons op te nemen. Op deze manier kunnen we u aan de hand van uw specifieke wensen gericht advies en een juiste offerte geven. Ook is de prijs afhankelijk van de arbeidskosten en materialen die nodig zijn voor uw project.

Cleanroom interieur in Nederland en België

CSI BV is wereldwijd actief maar we zijn vaak werkzaam in Nederland en België. Door onze jarenlange ervaring hebben we al veel succesvolle cleanroomtoepassingen mogen bouwen. We werken met opdrachtgevers in o.a.

  • Amsterdam
  • Almere
  • Breda
  • Den Bosch
  • Den Haag
  • Dordrecht
  • Eindhoven
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht

Laat u gerust eens door ons adviseren, we denken graag met u mee.


Vanaf het eerste ontwerp tot één stap verder dan de oplevering van de cleanroom bent u bij CSI in goede handen.

Daag ons uit: uw doelstelling is onze taak!