Cleanroom plafond

Cleanroom Plafond laten monteren door CSI

De cleanroom plafonds van Cleanroom Systems International BV zijn de oplossing voor uw schone ruimtes die een classificatie vereisen. Onze plafonds zijn verkrijgbaar in beloopbare (begaanbaar) en niet-beloopbare uitvoeringen en worden volledig op maat gemaakt. Voor het aanbrengen van een compleet geclassificeerd hygiënisch plafond helpen we u graag verder.

+31 (0) 416 760580Contactformulier

Soorten cleanroom plafonds

Cleanroom plafonds zijn cruciaal voor schone werkruimtes in de bio, elektronica, chemische en de farmaceutische industrie. Daarnaast monteren we cleanroom plafonds bij bedrijven in de foodsector en de halfgeleiderindustrie. Er zijn diverse mogelijkheden voor cleanroom plafonds. Zo kunt u kiezen uit begaanbare en niet-begaanbare, beloopbare en niet-beloopbare plafonds. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden voor inbouw van de luchtcirculatie, verlichting en de bereikbaarheid van de techniek in het plafond.

Nieuwe cleanroom in Venray

Ontwerp van een cleanroom plafond

Door slimme engineering zijn de belangrijkste hoofdkenmerken meegenomen in het design van onze cleanroom plafonds. Dit resulteert in een eindproduct dat aan de strenge wettelijke veiligheidseisen voldoet. Daarnaast zijn onze plafonds technisch betrouwbaar en esthetisch mooi. De cleanroom plafonds zijn modulair op te bouwen, waardoor ze eenvoudig gemonteerd kunnen worden op een andere locatie. Dit is ideaal voor een flexibele werkomgeving waar met regelmaat techniek wordt verplaatst of toegevoegd.

Tijdens het inrichten van uw cleanroom is het belangrijk om na te denken over de eisen van uw plafond. De ruimte boven een cleanroom plafond moet goed bereikbaar zijn om bij de techniek van het plafond te kunnen. Het ontwerp is vaak vlak en strak zodat de ruimte gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren is. Daarnaast kunt u warmte- en geluidsisolatie laten plaatsen. Door onze expertise in cleanroom systemen zijn we altijd op de hoogte van de veranderende normen en eisen voor cleanroom plafonds.

Prijzen van Cleanroom plafonds

De prijs van een cleanroom plafond is afhankelijk uw wensen, het oppervlak, het materiaal en de toepassingen van de ruimte. Daarnaast is de prijs afhankelijk van de arbeidskosten die nodig zijn om de plafonds te monteren. Laat u vrijblijvend door ons adviseren. We denken graag met u mee op ontwerpniveau en helpen u graag met het realiseren van een plafondsysteem op maat.

Projecten door geheel Nederland

Als cleanroom specialist zijn we onder andere werkzaam in:

  • Amsterdam
  • Den Bosch
  • Den Haag
  • Almere
  • Breda
  • Dordrecht
  • Eindhoven
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht

We hebben inmiddels op diverse locaties in Nederland en België succesvolle projecten afgerond. Dit alles met behulp van onze expertise om totaalconcepten voor cleanrooms te kunnen realiseren. Vraag vrijblijvend een offerte aan.


Vanaf het eerste ontwerp tot één stap verder dan de oplevering van de cleanroom bent u bij CSI in goede handen.

Daag ons uit: uw doelstelling is onze taak!