Cleanroom verlichting

Cleanroom verlichting op maat

Bent u op zoek naar cleanroom verlichting? Tijdens het inrichten van uw cleanroom is het belangrijk om na te denken over de verlichting van de ruimte. Ontdek onze cleanroom armaturen voor keukens, kantoren, laboratoria, ziekenhuizen of andere binnenruimtes waar strenge hygiëne-eisen zijn. Als cleanroom-specialist zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste regels en wetgevingen waar uw verlichting aan moet voldoen.

+31 (0) 416 760580Contactformulier

Wat zijn cleanroom armaturen?

Cleanroom armaturen zijn verlichtingsoplossingen specifiek ontworpen voor werkruimtes in de bio, chemische, mechatronica, elektronica en farmaceutische industrie. De verlichting wordt vrij van contaminatie in de ruimte geïntegreerd en voldoet aan de wettelijke veiligheidseisen. Ook worden deze verlichtingsoplossingen in de foodsector en in de halfgeleiderindustrie gebruikt. De verlichting wordt gemaakt van glad en vlak materiaal zodat het eenvoudig te reinigen is.

Nieuwe cleanroom in Venray

Verschillende soorten cleanroom verlichting

Het is belangrijk om uw cleanroom goed te verlichten. CSI biedt slimme lichtoplossingen die geschikt zijn voor nagenoeg alle cleanroom toepassingen. We plaatsen onder andere opbouwarmaturen en inbouwarmaturen van hoge kwaliteit. In sommige werkruimtes wordt er gewerkt met objecten of processen die veel precisie vereisen. Dit maakt sterk licht cruciaal in uw cleanroom. U kunt hierbij kiezen uit het aanbrengen van conventionele verlichting of led-verlichting. Hoogwaardige cleanroom led-verlichting biedt veel voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Led-verlichting bespaart energie en heeft een langere levensduur. Led-verlichting is vaak ook duurzamer. Dit komt omdat led-verlichting minder energie gebruikt en lager is in onderhoudskosten: een perfecte oplossing voor uw cleanroom dus!

Prijzen Cleanroom verlichting

De prijs van cleanroom verlichting is bij CSI afhankelijk uw wensen en de grootte van uw cleanroom. Onze prijzen zijn altijd scherp en eerlijk. De beste en snelste prijsindicatie krijgt u door contact met ons op te nemen.

Onze expertise

Al jaren leveren we verlichting op verschillende locaties in Nederland en België. We hebben klanten in onder andere:

  • Almere
  • Amsterdam
  • Breda
  • Den Bosch
  • Den Haag
  • Dordrecht
  • Eindhoven
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht

In deze en uiteraard ook in andere plaatsen hebben we verlichtingsoplossingen geïnstalleerd. Door onze jarenlange ervaring bieden we volledige cleanroom totaalconcepten. Heeft u vragen of specifieke wensen met betrekking tot uw cleanroom verlichting? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. We adviseren u graag en doen een voorstel op maat.


Vanaf het eerste ontwerp tot één stap verder dan de oplevering van de cleanroom bent u bij CSI in goede handen.

Daag ons uit: uw doelstelling is onze taak!