Cleanroom vloeren

Cleanroom vloeren aanbrengen

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw cleanroomomgeving? Het selecteren van een vloer heeft grote impact op het gebruik van de ruimte. Cleanroom Systems International BV levert verschillende cleanroom vloeren in diverse kleuren, materialen, afwerkingen en chemische bestendigheden. Ontdek onze ruime collectie vloeren die voldoen aan de vereiste classificering.

+31 (0) 416 760580Contactformulier

Assortiment cleanroom vloersystemen

Onze vloeren worden gebruikt binnen de biotech, elektronica, chemische, mechatronica, halfgeleider en farmaceutische industrie. Daarnaast brengen we ook vloeren aan binnen de foodsector, voor laboratoria of andere binnenruimtes die veilig en schoon moeten blijven. We hebben veel ervaring met betrekking tot het ontwerpen en aanbrengen van hygiënische vloersystemen binnen deze branches.

Bij CSI heeft u de keuze uit verschillende soorten vloeren, zoals gietvloeren of kunststof vloeren. Als er hoge eisen gesteld worden aan de vloer, vanwege bijvoorbeeld hoge vloerbelasting, kunt u kiezen voor een gietvloer. Daarnaast kunt u een beschermende coating op uw cleanroom vloer aan laten brengen.

Nieuwe cleanroom in Venray

Voordelen van een cleanroom vloer aanbrengen

Vloeren die speciaal gemaakt worden voor cleanrooms kennen veel voordelen. Een cleanroom vloer is vloeistofdicht, hygiënisch, antislip, vuilbestendig, naadloos en niet poreus. Hierdoor zijn deze vloeren onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te reinigen. Ook zijn cleanroom vloeren ontzettend sterk en zwaar belastbaar, zowel mechanisch als chemisch. Onze experts kunnen u adviseren over het beste type vloer en afwerking voor uw toepassing.

Prijzen van cleanroom vloeren

De prijs van uw cleanroom vloer hangt af van de ruimte, het oppervlak, de ondergrond en de afwerking van uw vloer. CSI adviseert u graag en geeft u een duidelijke prijsindicatie van uw cleanroom project. De uiteindelijke prijs van uw vloer zal grotendeels bepaald worden door het soort vloer en uw eisen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Hygiënische vloersystemen op maat in Nederland en België

Cleanroom Systems International BV legt al jaren cleanroom vloeren en heeft al veel tevreden klanten. Wilt u meer weten over cleanroom vloeren of een volledige schone ruimte? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan. Cleanroom Systems International BV (CSI) opereert in Nederland en België. We werken voor opdrachtgevers in onder andere:

  • Amsterdam
  • Almere
  • Breda
  • Den Bosch
  • Den Haag
  • Dordrecht
  • Eindhoven
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht

Neem gerust eens contact met ons op. We helpen u graag!


Vanaf het eerste ontwerp tot één stap verder dan de oplevering van de cleanroom bent u bij CSI in goede handen.

Daag ons uit: uw doelstelling is onze taak!