Cleanroom wanden

Cleanroom wanden plaatsen

CSI BV installeert cleanroom wanden in diverse uitvoeringen. Ons assortiment bestaat uit gesloten, beglaasde, flush, niet-flush, verplaatsbare en niet-verplaatsbare cleanroom wanden. Alle wanden voldoen aan de eisen met betrekking tot veiligheid, sterkte en luchtdichtheid. Een cleanroom wordt vaak opgebouwd uit modules, waardoor wand-, glas- en uitgangsmodules onderling uitgewisseld kunnen worden. Laat u vrijblijvend adviseren over de diverse mogelijkheden.

+31 (0) 416 760580Contactformulier

Hardwall Cleanroom wanden op maat

Hardwall cleanrooms bestaan uit robuuste panelen die op stalen frames worden gemonteerd om wanden te creëren. Dit type hardwall is zeer geschikt voor omgevingen die een hoger niveau van beheersing nodig hebben om aan de veiligheidsnormering te voldoen, zoals de ISO klasse 5-6-zones. Hardwalls worden gebruikt in allerlei formaten cleanrooms en mini-omgevingen. Dit type wand is zeer geschikt voor omgevingen zoals onderzoeks- en productiefaciliteiten. Ook worden ze vaak gebruikt binnen de medische- en halfgeleiderindustrie.

Nieuwe cleanroom in Venray

Softwall Cleanroom bouwen

Softwalls zijn een economisch aantrekkelijke optie voor het afsluiten van een schone ruimte. Een softwall cleanroom bestaat uit heldere, flexibele wandpanelen, ideaal voor alle ISO klasse 7-8 cleanrooms. Daarnaast worden softwalls meestal ingezet voor de bouw van mobiele cleanrooms of mini cleanroom-omgevingen. Softwall cleanrooms worden gebruikt in o.a. de elektronica- en foodsector. Een variatie op softwalls zijn modulaire wandsystemen. Dit zijn wandsystemen die eenvoudig uitgebreid of verplaatst kunnen worden. Modulaire wanden zijn volledig schaalbaar en hebben een zeer hoge flexibiliteitsgraad; ideaal voor ruimtes waar regelmatig apparatuur wordt verplaatst.

 

Cleanroom wanden prijzen

De prijs van uw cleanroom wand hangt natuurlijk af van de ruimte, de oppervlakte en de afwerking. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om cleanroom wandbekleding aan te laten brengen op een bestaande wand. Op deze manier kunt u uw wand beschermen tegen krassen en invloeden van buitenaf, zonder een geheel nieuwe wand te laten plaatsen. Neem contact met ons op, zodat we een vrijblijvende offerte voor u kunnen opmaken.

 

Cleanroom wanden in Nederland en België

Cleanroom Systems International BV monteert al jaren cleanroom wanden en heeft inmiddels veel tevreden klanten. Wilt u meer weten over cleanroom wanden? We werken voor opdrachtgevers in onder andere:

  • Amsterdam
  • Tilburg
  • Almere
  • Breda
  • Den Bosch
  • Den Haag
  • Dordrecht
  • Eindhoven
  • Rotterdam
  • Utrecht

Onze cleanroom wanden plaatsen we met name in de farmaceutische, elektronica, mechatronica, medische en food sector. Daarnaast bouwen we ook hygiënische wanden voor de bio- en halfgeleiderindustrie.


Vanaf het eerste ontwerp tot één stap verder dan de oplevering van de cleanroom bent u bij CSI in goede handen.

Daag ons uit: uw doelstelling is onze taak!