Betrouwbare HACCP bouw

Heeft u advies nodig over uw HACCP werkruimte? Cleanrooms Systems International BV is gespecialiseerd in HACCP bouw in sectoren waar hoge hygiëne-eisen worden gesteld. We hebben veel ervaring met het bouwen van ruimtes voor bedrijfsomgevingen die moeten voldoen aan de strenge eisen van het HACCP-voedselveiligheidssysteem.

+31 (0) 416 760580Contactformulier

Gecertificeerde werkruimtes op maat

CSI BV ontwikkelt schone ruimtes die het werken volgens de strenge HACCP-eisen optimaal faciliteren. We specialiseren ons met name in het bouwen van schone productieruimtes binnen de voedingsmiddelenindustrie. HACCP is een risico-analyseprotocol voor voedingsmiddelen en staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points. Door ruimtes te ontwerpen en bouwen die voldoen aan de strenge HACCP-richtlijnen garanderen we een optimale basis met de juiste werkcondities.

Nieuwe cleanroom in Venray

Bestaande ruimtes HACCP-proof maken

Heeft u een bestaande ruimte die nog niet voldoet aan de HACCP eisen, maar waar de HACCP richtlijnen wel op toegepast moeten worden? CSI BV helpt u graag met het ontwerp, de bouw en de oplevering van uw schone ruimte. Onze naadloze wanden en plafonds zijn gemaakt van gecertificeerd materiaal en zijn bestand tegen schimmels, bacteriën en schoonmaakmiddelen. Daarnaast zijn ze makkelijk te reinigen en laag in onderhoud. Ook kunnen onze ruimtes demontabel gemaakt worden.

Nieuwe HACCP-ruimte laten bouwen

Het bouwen van een ruimte die voldoet aan de eisen van de HACCP-voedselveiligheidssysteem kan een uitdaging zijn, want er zijn veel verschillende producten waar u uit kunt kiezen. CSI BV geeft advies op maat en creëert een bouwplan geheel naar uw wensen. Door het gebruik van gecertificeerde bouwmaterialen, bouwen met hygiënische afwerkingen en creëren van ruimtes die eenvoudig gereinigd kunnen worden, garanderen we een optimaal resultaat. We zorgen er altijd voor dat uw HACCP-ruimte wordt ontworpen en gebouwd volgens de meest recente richtlijnen.

Prijzen van HACCP bouw

We hanteren verschillende prijzen voor HACCP bouw vanwege de oneindige mogelijkheden. Maak gebruik van onze expertise over de strenge normen van het HACCP-voedselveiligheidssysteem en vraag vandaag nog een offerte aan. CSI BV is specialist in het realiseren van HACCP ruimtes in Nederland en België. We hebben al HACCP ruimtes mogen bouwen in onder andere:

  • Amsterdam
  • Breda
  • Den Haag
  • Almere
  • Den Bosch
  • Dordrecht
  • Eindhoven
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht
 

Laat u vrijblijvend door ons adviseren; we denken graag met u mee over het realiseren van uw cleanroom.


Vanaf het eerste ontwerp tot één stap verder dan de oplevering van de cleanroom bent u bij CSI in goede handen.

Daag ons uit: uw doelstelling is onze taak!