HACCP plafond

HACCP Plafond op maat

Een HACCP plafond laten monteren? Cleanrooms Systems International BV heeft veel ervaring met het bouwen van ruimtes waar hygiënische plafondplaten benodigd zijn. Door onze kennis en ervaring zijn we goed bekend met de zeer hoge eisen die gesteld worden aan ruimtes waar de HACCP-voedselveiligheidsregels gelden. We kunnen u dan ook goed adviseren over uw systeem- en materiaalkeuze voor uw schone ruimte.

+31 (0) 416 760580Contactformulier

Hygiënisch plafond laten plaatsen

CSI BV verzorgt de ontwikkeling, levering en montage van systeemplafonds voor ruimtes waar met voedingsmiddelen wordt gewerkt, met name in de horeca en foodsector. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) is een voedselveiligheidssysteem en een risico-analyseprotocol voor bedrijven die met voedsel omgaan. Dit om te voorkomen dat de voedselveiligheid in gevaar komt. Een hygiënisch plafond voor uw schone ruimte kan snel gerealiseerd worden door gebruik te maken van gecertificeerde plafondplaten.

Nieuwe cleanroom in Venray

Voordelen van een HACCP plafond

Naast het feit dat uw ruimte voldoet aan de HACCP-normering, zijn er nog veel andere voordelen aan een HACCP plafondafwerking. De plafondplaten zijn o.a. krasvast en slagvast. Dit is met name prettig wanneer u met zware karren en trolleys door uw horeca-onderneming of voedselverwerkingplaats rijdt. Daarnaast zijn HACCP plafonds schimmel- en bacteriewerend en kunt u de plafonds gemakkelijk reinigen door de naadloze afwerking. Een eenvoudig te reinigen plafondsysteem maakt het makkelijker om aan de HACCP-normen te voldoen.

 

Soorten HACCP-plafonds

De HACCP-plafonds van CSI BV kunnen in verschillende uitvoeringen worden geleverd. Ook kunt u kiezen uit verschillende kleuren en materialen. HACCP-plafonds hebben een groot aantal systeemspecificaties. Zo kunt u kiezen uit hygiënische plafondpanelen, verlaagde plafondsystemen of plafondsystemen met geluidisolatie. Over het algemeen is het belangrijk dat u erop let dat hygiënische plafonds goed te reinigen zijn, want ze moeten bestand zijn tegen bepaalde chemicaliën en reinigingsmiddelen. U wilt natuurlijk bacteriën en schimmelvorming voorkomen in een ruimte waar met voedsel gewerkt wordt. Er zijn veel verschillende soorten plafondplaten waar u uit kunt kiezen tijdens het inrichten van uw schone ruimte. We leveren plafondplaten in verschillende kleuren, oppervlakken en materialen. Daarnaast verzorgen we ook de verlichting en het aanbrengen van hygiënische lagen.

Prijs hygiënisch plafond

De prijs van uw hygiënisch plafond is afhankelijk van de oppervlakte, het materiaal, het aantal ruimtes en het soort plafond dat u kiest. Om deze reden hanteren we verschillende prijzen voor onze HACCP-plafonds. We denken graag met u mee op ontwerpniveau en geven u een passende oplossing voor uw schone ruimte. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

We hebben inmiddels mooie projecten mogen realiseren in onder andere:

  • Amsterdam
  • Breda
  • Den Haag
  • Almere
  • Den Bosch
  • Dordrecht
  • Eindhoven
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht

CSI is met name werkzaam in de medische, mechatronica, elektronica, food, halfgeleiders en farmaceutische sector.


Vanaf het eerste ontwerp tot één stap verder dan de oplevering van de cleanroom bent u bij CSI in goede handen.

Daag ons uit: uw doelstelling is onze taak!