HACCP wanden plaatsen

HACCP wanden plaatsen

HACCP wanden plaatsen in uw hygiënische ruimte? Cleanrooms Systems International BV beschikt over wandsystemen die voldoen aan de HACCP-normering. CSI BV levert verschillende wandafwerkingen voor verschillende branches binnen de horeca of foodsector. Laat u door ons adviseren over de mogelijkheden.

+31 (0) 416 760580Contactformulier

Hygiënische wanden op maat

CSI BV is gespecialiseerd in de ontwikkeling, levering en montage van wanden voor ruimtes waar strenge hygiëne-eisen van toepassing zijn. Daarnaast kunnen we u adviseren over de realisatie van complete schone ruimtes, inclusief hygiënische plafonds, deuren en geschikte verlichting. We plaatsen voornamelijk HACCP-wandsystemen in de horeca en voedselverwerkingsindustrie. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) is een voedselveiligheidssysteem en is belangrijk voor bedrijven die met voedingsproducten werken om de veiligheid van voedsel te garanderen.

Nieuwe cleanroom in Venray

Voordelen van onze HACCP-wanden

Het belangrijkste voordeel van onze HACCP-wanden is dat ze voldoen aan de HACCP-normering. Daarnaast is het  schoonmaakgemak een groot voordeel, zodat het eenvoudiger is om u aan de eisen van de HACCP-normen te kunnen houden. Bovendien zijn onze wandpanelen roestvrij, bacterie- en schimmelwerend en bestand tegen extreme temperaturen en schoonmaakmiddelen. Door de naadloze afwerking worden water, vuil en bacteriën gemakkelijker afgevoerd.

 

Soorten wandsystemen

De HACCP-wanden van Cleanroom Systems International BV zijn in veel verschillende uitvoeringen beschikbaar; voor bijna iedere situatie bieden we een passende oplossing. U kunt kiezen uit verschillende maten, materialen, brandklassen en kleuren. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. CSI BV levert wandpanelen volgens HACCP normen, hygiënische wanden op maat, renovatieplaten en flexibele scheidingswanden. Het komt regelmatig voor dat er een scheidingswand in een voedselverwerkingsruimte wordt geplaatst. Op deze manier kunt u een ruimte waar hygiëneregels uiterst belangrijk zijn, eenvoudig opsplitsen.

HACCP-wanden prijzen

De prijs van uw project is afhankelijk van de oppervlakte, het materiaal en de kleur van uw hygiënische wand, wandbekleding of wandpanelen. Om deze reden hanteren we verschillende prijzen voor onze HACCP-wanden. Gaat u voor een complete HACCP-oplossing met wanden en plafonds of kijkt u alleen naar een scheidingswand of een paar wandpanelen? CSI BV heeft altijd een passende oplossing. Of het nu gaat om een renovatie waar nieuwe HACCP-wanden of een compleet nieuwe hygiënische ruimte geplaatst moeten worden, we adviseren u graag.

HACCP wanden plaatsen in Nederland en België

CSI BV is specialist in het realiseren van HACCP-ruimtes en het plaatsen van wanden in Nederland en België. We hebben HACCP-ruimtes gebouwd in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Breda, Den Haag, Almere, Den Bosch, Dordrecht, Eindhoven, Tilburg en Utrecht. CSI BV is met name werkzaam in de mechatronica, medische, food en farmaceutische sector. Neem vrijblijvend contact met ons op; we helpen u graag.


Vanaf het eerste ontwerp tot één stap verder dan de oplevering van de cleanroom bent u bij CSI in goede handen.

Daag ons uit: uw doelstelling is onze taak!