Interieur

In een cleanroom wordt ook het een en ander aan inventaris gevraagd. Cleanroom Systems International bv levert deze producten aan en installeert ze.
Heeft u een specifieke wens, voor Cleanroom Systems International bv is niets te gek!

Koven

Ter bevordering van de luchtstroming of voor opname van filterunits kan door Cleanroom Systems International bv elke gewenste stabiele  en vrijdragende koofconstructie worden geleverd.

Inventaris

Cleanroom Systems International bv is in staat diverse interieurproducten te leveren, zoals overstapbanken, kasten en schappen, werktafels en -bladen, rekken en wasbanken. Geheel naar wens van de opdrachtgever kunnen deze diverse uitvoeringen en afmetingen geproduceerd worden.
Vraag naar de mogelijkheden welke wij voor u hierin kunnen betekenen.

RVS

Cleanroom Systems International bv is in staat diverse producten in de door u gewenste RVS-kwaliteit te leveren, zoals overstapbanken, kasten en schappen, werktafels en -bladen, rekken en wasbakken. Geheel naar wens van de opdrachtgever kunnen deze in diverse uitvoeringen en afmetingen geproduceerd worden.

Vraag naar de mogelijkheden welke wij voor u hierin kunnen betekenen.

Accessoires

De systemen van Cleanroom Systems International bv lenen zich uitstekend voor opname en toepassing van uiteenlopende componenten zoals doorgeefkasten, serviceluiken, overstroomroosters, rohm-folie etc.

Cleanroom Systems International bv staat open voor nieuwe ideeën en concepten en werken deze graag samen met u uit. Uiteraard staan wij graag voor u klaar om gelijkwaardige of alternatieven voor te leggen welke u zijn aangeboden.

Vragen over interieur mogelijkheden?