Kleed- en luchtsluis cleanroom

Kleed- en luchtsluis voor uw cleanroom

Op zoek naar een kleedsluis of luchtsluis voor uw cleanroom? Cleanrooms Systems International BV (CSI BV) ontwikkelt maatwerk oplossingen die voldoen aan de strenge wet- en regelgeving omtrent schone ruimtes. We zijn werkzaam in veel verschillende sectoren, zoals de farmaceutische, chemische, food-, medische en elektronicasector. Laat u adviseren over onze mogelijkheden.

+31 (0) 416 760580Contactformulier

Kleed- en luchtsluisinrichting op maat

Voor u een cleanroom betreedt, gaat u door een lucht- of kleedsluis. Deze ruimte is speciaal ontworpen om een essentiële barrière te creëren tussen de cleanroomactiviteiten en de ongecontroleerde facilitaire voorruimte. Het materiaal dat gebruikt wordt in de kleedkamer of luchtsluis is gerelateerd aan de ISO-classificatie van de opvolgende cleanroom. CSI BV is gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling, levering en montage van deze luchtsluizen en kleedsluizen. We leveren op maat gemaakte oplossingen voor kleed- en luchtsluizen voor alle cleanroomtoepassingen.

Cleanrooms sluis met hermetische deuren

Opties kleed- en luchtsluizen

Tijdens het ontwerpen van de kleedsluis en luchtsluis zijn er veel verschillende opties die u moet overwegen, zoals de indeling van de ruimte, het meubilair en materiaal van uw cleanroomtoepassing. Vergeet ook niet de sluitsystemen: gaat u voor mechanische sloten, elektronische sloten of cijfersloten? Ook zijn de labellingopties, zoals ingegraveerde opschriften of tekstborden met individuele opschriften belangrijk. In een kleedsluis kunt u verschillende accessoires plaatsen, zoals dispensers voor desinfectie. Daarnaast adviseren we u graag over de lichtoplossingen en ventilatiesystemen.

Kleed- en luchtsluis prijzen

De prijs van uw kleedsluis of luchtsluis is afhankelijk van het soort hoofdruimte, de oppervlakte, het materiaal en de kleur. Om deze reden hanteren we verschillende prijsklassen. Kleed- en luchtsluizen zijn uniek door de toepassingen en procesvereisten van de hoofdruimte. De reinheid van uw kleedsluis of luchtsluis is afhankelijk van de ISO-classificatie van de hoofdruimte of cleanroom. CSI BV helpt u graag bij het ontwerp, de productie, de materiaalkeuze en zelfs de complete bouw van uw kleedruimte of luchtsluis. Betrek ons vanaf het begin bij uw keuzeproces, zodat we u kunnen adviseren over de juiste inrichting van uw kleed- en luchtsluis.

Kleed-en luchtsluizen in Nederland en België

CSI BV is specialist in het bouwen van kleed- en luchtsluizen in cleanrooms in Nederland en België. We voeren regelmatig projecten uit in onder andere:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Breda
  • Den Haag
  • Almere
  • Den Bosch
  • Dordrecht
  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Utrecht

CSI BV is met name werkzaam in de elektronica, mechatronica, medische, food- en farmaceutische sector. Daarnaast plaatsen we ook kleed- en luchtsluizen voor de bio- en halfgeleidersindustrie. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie.


Vanaf het eerste ontwerp tot één stap verder dan de oplevering van de cleanroom bent u bij CSI in goede handen.

Daag ons uit: uw doelstelling is onze taak!