Klimaattechniek

Cleanroom Systems International bv stelt zich ten doel een betrouwbare partner te zijn voor advies, levering en onderhoud van klimaatsystemen, lucht- en cleanroomtechnieken. Door de aanwezigheid en het beheersen van diverse vakdisciplines is een ruime keuze aan luchtbehandeling- en filtersystemen aanwezig waardoor het mogelijk is flexibel en op klantspecifieke wensen in te spelen. Een belangrijke basis hiervoor wordt gevormd door de langdurige samenwerking met onze preferd partner en hun ervaring in het vakgebied.

De eisen aan de contaminatie van producten (en hierdoor ook de eisen aan productieruimten/-processen) nemen steeds toe. Doordat wij samenwerken met prefered partners, bezitten wij geïntegreerde kennis over het complete vakgebied van Cleanrooms.

Samen met onze prefered partners adviseren en realiseren wij uw complete cleanroom project. Doordat wij complete projecten uitvoeren, nemen wij de volledige verantwoordelijkheid. Tevens garanderen wij u als opdrachtgever dat u 100% in ‘contamination-control’ bent en blijft.

Vragen over onze klimaattechnieken?