Schone ruimte

Schone ruimte

Heeft u een uiterst schone ruimte nodig voor uw bedrijf? Dan kunnen de medewerkers van ons bedrijf die geheel voor u bouwen. Cleanroom Systems International bv (CSI) werkt open, eerlijk en vol passie aan het ontwerpen, bouwen en inrichten van de schone ruimte die u wenst. Ook houdt CSI zich bezig met alle werkvoorbereidingen, zodat uw project snel vorm zal kunnen krijgen. U kunt voor uw complete cleanroomproject bij CSI terecht. CSI beschikt namelijk over alle vereiste kennis én meer, doordat we samenwerken met onze prefered partners. Door onze kennis met elkaar te delen, vormen we een supersterk team. Betrouwbaarheid en professionaliteit zijn de belangrijkste kernwaarden binnen onze organisatie. Is dit voor u net zo belangrijk? Schakel CSI dan in voor het realiseren van de gewenste schone ruimte voor uw bedrijf!

+31 (0) 416 760580Contactformulier

CSI voor een schone ruimte op maat

Ons bedrijf bouwt schone ruimtes voor allerlei uiteenlopende sectoren. Zo bouwen we cleanrooms voor onder andere de chemische industrie, farmaceutische industrie, medische sector, foodsector en bio industrie, maar ook voor organisaties gespecialiseerd in elektronica, mechatronica en halfgeleiders. De vraag naar het ontwerpen en plaatsen van schone ruimtes is zeer groot. Dit komt mede door de steeds strenger wordende eisen met betrekking tot de kwaliteit in de verschillende sectoren. Wanneer u een schone ruimte laat plaatsen door CSI, bent u verzekerd van een uiterst schone werkplek, geheel conform de voorschriften.

Nieuwe cleanroom in Venray

Prijzen van een schone ruimte inrichten

Het is begrijpelijk dat u van tevoren wilt weten wat het totale kostenplaatje van uw project is. Daarom is het bij CSI mogelijk om een offerte aan te vragen. Hierin worden de uiteindelijke kosten geheel voor u berekend. De prijs van een schone ruimte is natuurlijk van meerdere factoren afhankelijk. Bij het realiseren van een schone ruimte dient er altijd maatwerk toegepast te worden. Voor een duidelijk kostenoverzicht van uw cleanroomproject vraagt u dan ook een persoonlijke offerte aan. Een offerteaanvraag is te allen tijde vrijblijvend. Met ons als partner blijft u altijd in controle.

Een schone ruimte bouwen op locatie

 

CSI is er voor het ontwerpen van elke schone ruimte, in elke gewenste sector én waar dan ook ter wereld. Vele klanten hebben mogen genieten van onze unieke werkwijze die elk project tot een succes heeft gemaakt. Wilt u de voordelen van een jong en resultaatgericht bedrijf als CSI zelf ervaren? Schakel ons dan in voor het bouwen van uw gewenste schone ruimte. Nadat we uw project hebben voltooid, staan we altijd tot uw dienst voor het onderhoud van uw cleanroom. Zo blijft uw door ons gerealiseerde cleanroom altijd in optimale staat! We hebben al diverse cleanrooms mogen bouwen in Nederland en België, onder andere in de volgende plaatsen:

  • Almere
  • Amsterdam
  • Breda
  • Den Bosch
  • Den Haag
  • Dordrecht
  • Eindhoven
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht


Vanaf het eerste ontwerp tot één stap verder dan de oplevering van de cleanroom bent u bij CSI in goede handen.

Daag ons uit: uw doelstelling is onze taak!