Verlichting

De juiste hoeveelheid licht op de juiste plaats is zeer belangrijk. Cleanroom Systems International bv adviseert, levert en installeert een diversiteti aan cleanroomverlichting. Wij bekijken de huidige of nieuwe situatie, luisteren naar uw wensen en geven advies op maat op basis van een lichtberekening.

Conventionele verlichting

De gewenste lichtsterkte en vereiste classificatie van de cleanroom bepalen mede welk armatuur geschikt is. Daarnaast is het van belang te bekijken of de service aan onderzijde (cleanroomzijde) of boven het systeemplafond (beloopbaar systeemplafond) kan plaatsvinden. Voor alle toepassingen heeft Cleanroom Systems International bv een aantal armaturen standaard in haar programma opgenomen die aan uw wensen kunnen voldoen.

LED verlichting

Tegenwoordig wordt er veelal gebruik gemaakt van LED tubes of LED armaturen. LED armaturen zijn uiterst plat, gebruiken aanzienlijk minder energie dan de traditionele verlichtingen en gaan 50.000 branduren mee, waardoor gedurende de gebruiksduur de energie, service en onderhoudskosten sterk gereduceerd worden.

ATEX verlichting

Speciaal voor explosieveilige omgevingen heeft Cleanroom Systems International bv ATEX-gecertificeerde armaturen in haar programma opgenomen.

Vragen over verlichting?