Vloersystemen

Hoogwaardige cleanroomomgevingen vereisen de juiste vloeren met specifieke eigenschappen. De afwerking van vloeren is veelal gerelateerd aan de branche waarbinnen de vloer zich bevind. Onze prefered partners zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van kunststof vloersystemen en welke voldoen aan de specifiekeĀ  mechanische-, chemische-, elektrostatische- en esthetische eisen van de markt.

Kunststof vloeren

Kunststof vloeren kunnen in vele cleanroomomgevingen worden toegepast en zijn van hoogwaardige kwaliteit, bestand tegen een hoge belasting en hebben een lange levensduur. In combinatie met de wandsystemen van Cleanroom Systems International bv kan een volledig ‘flush’ aansluiting met de wand gerealiseerd worden. Dankzij een uitgebreid assortiment met uitstekende antistatische-, akoestische-, geleidende-, antislip- en bacteriostatische eigenschappen, een ruime kleurkeuze kunnen naadloze accenten aan specifieke locaties worden gegeven.

Voor elke ruimte de geschikte vloer!

Gietvloeren

Als er grotere eisen gesteld worden aan de vloer, vanwege mogelijke beschadigingen door extra hoge vloerbelastingen, kan er gekozen worden voor het aanbrengen van een gietvloer. Natuurlijk heeft een gietvloer een uitgebreid assortiment met uitstekende antistatische-, akoestische-, geleidende-, antislip- en bacteriostatische eigenschappen, een ruime kleurkeuze kunnen naadloze accenten aan specifieke locaties worden gegeven.
Door middel van holplinten wordt de vloer volledig ‘flush’ aangesloten worden op de wand.

Vragen over onze vloersystemen?